Menu Sluit menu
Hans De Cuyper, CEO de AG Insurance

Hans De Cuyper

AG Insurance
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Een man met een cv om u tegen te zeggen. Na masters in de wiskunde en de actuariële wetenschappen startte Hans De Cuyper zijn professionele carrière in 1993 als actuaris. Twintig jaar – en een aantal succesvolle avonturen in het buitenland – later ging hij als Chief Financial Officer van AG Insurance aan de slag. Sinds 2015 zet hij er als CEO met succes de grote lijnen uit. Hans ziet de toenemende digitalisering als een opportuniteit en gelooft ook sterk in de kracht van interne mobiliteit. Benieuwd naar wat hij nog allemaal te vertellen heeft?

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale