Menu Sluit menu
Hans Maertens, Directeur-generaal bij VOKA

Hans Maertens

VOKA
Wanneer:
10:30 - 10:42 10:42 - 10:54 10:54 - 11:06 11:06 - 11:18 11:18 - 11:30 11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Hans Maertens is gedelegeerd bestuurder van VOKA. Hij haalde een licentiaat in rechten en communicatiewetenschappen. Hans Maertens begon als journalist bij 'De Tijd' en werd er uiteindelijk Algemeen directeur. In 2010 startte hij bij VOKA als Directeur-generaal en momenteel is hij er gedelegeerd bestuurder. Over waarom hij graag deelneemt aan YTiA XXL zegt hij het volgende: “Young Talent in Action wordt een echte happening met 2.000 enthousiaste en gedreven jongeren. Ik wil dit “festival van talent” niet missen en met de jongeren in debat treden.”

Jongeren zijn onze toekomst. We moeten hen koesteren, inspireren en enthousiasmeren en hen zo voor te bereiden op de arbeidsmarkt. We moeten elk van hen “ondernemerschap” bijbrengen.
Hans Maertens, Directeur-generaal van VOKA

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale