Menu Sluit menu
Hilde Testelmans, HR Manager bij SBS Belgium

Hilde Testelmans

SBS Belgium
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Hilde Testelmans is HR Manager bij SBS Belgium, een dynamisch en ruimdenkend multimediabedrijf met veel creatief talent en gedreven enthousiastelingen in huis. Het is het bedrijf achter de sterke merken VIER, VIJF en ZES én bovendien ook de trotse vertegenwoordiger van de regiezenders Discovery, TLC, njam! en Play Sports. De doelgroep van deze zenders zijn actieve vrouwen tussen 20 en 49 jaar. Daarvoor heeft Hilde gewerkt bij ING, Argon Measuring Solutions en Azbil Europe. Ze heeft zowel ervaring als Account Manger als HR Manager. 

Mensen hebben soms een bepaald beeld van werken in de media en op deze manier kunnen we een realistisch beeld geven.
Hilde Testelmans, HR Manager bis SBS Belgium

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale