Menu Sluit menu
Ignace De Ruijter, Senior Vice President HR chez Umicore

Ignace De Ruijter

Umicore
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Ignace De Ruijter behaalde zijn diploma Burgerlijk Ingenieur - Natuurkunde aan de UGent, waarna hij zijn loopbaan startte bij de Universiteit Antwerpen en vervolgens besloot om zich bij Umicore te voegen. Hier bekleedde hij verschillende posities in verschillende domeinen zoals onderzoek, marketing, sales en business unit management in o.a. de Verenigde Staten en Liechtenstein. Sinds 2010 neemt Ignace De Ruijter als senior vicepresident Human Resources de verantwoordelijkheid voor HR binnen Umicore voor zijn rekening. Hierbij heeft hij ook veel contact met jongeren. 

Ik maak graag tijd om met jong talent in gesprek te gaan en hen te inspireren.
Ignace De Ruijter, Senior Vice President bij Umicore

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale