Menu Sluit menu
Ilse Moerenhout, Retail District Manager Belux chez Shell

Ilse Moerenhout

Shell
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Ik kom graag praten over het belang van diversiteit en inclusie in organisaties en discussiëren over vrouwen en hun loopbaan.

Ilse Moerenhout werkt nu 27 jaar bij Shell, waar ze in verschillende afdelingen haar sporen verdiend heeft: Finance, HR, Sales & Operations et Sales Roles. Tijdens haar loopbaan bekwaamde en vervolmaakte ze zich in verschillende bedrijfsaspecten: retail, onderhandelingstechnieken, motivering, verkooptechnieken en -strategieën, partnerships opzetten, ontwikkeling van team- en bedrijfscultuur, grondige kennis van de bedrijfsfinanciën, permanente vorming, herstructurering, begroting. Gewapend met die bijzonder ruime ervaring zal Ilse Moerenhout zeker al uw vragen kunnen beantwoorden.

Ik wil van gedachten wisselen over verschillende standpunten en beter de motivatie en ambities van jongeren begrijpen voor de toekomst van de tewerkstelling.
Ilse Moerenhout, Retail District Manager Belux bij Shell

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale