Menu Sluit menu
Jan Diels, Senior HR Officer bij PSA Antwerp

Jan Diels

PSA Antwerp
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Al liefst 19 jaar is Jan Diels actief in het domein van HR en sinds 2007 tewerkgesteld bij PSA Antwerp waar hij zich voornamelijk toespitst op het bediende segment voor de verschillende entiteiten die deze grote logistiek, maritieme speler rijk is.
Dit zowel in het kader van de lokale, operationele activiteiten… zijnde ondermeer de uitbating van één van de grootste containerterminals van Europa, als op globaal niveau vermits PSA Antwerp ook het headquarter is voor een grote regio gaande van Antwerpen, Zeebrugge, de mediterraanse  gebieden, Oost-Europa, Latijns –en Noord Amerika. Jan is hierbij actief betrokken bij de HR-domeinen Rekrutering, Staffing en Performance Management en heeft hier dan ook door de jaren heen een grote expertise in opgebouwd.

Het is belangrijk om aan te tonen dat het leuk, uitdagend en afwisselend werken is binnen de Maritieme Sector.
Jan Diels, Senior HR Officer bij PSA Antwerp

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale