Menu Sluit menu
Jean Eylenbosch, Vice-President European Government Relations chez Coca-Cola

Jean Eylenbosch

Coca-Cola
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

“Young Talent in Action, dat is bovenal een mooi initiatief om mensen te laten kennismaken met een symbolische en stimulerende onderneming.”

Met diploma’s van de UCL, Harvard, het Insead en de universiteit van Cambridge op zak heeft Jean Eylenbosch een wat uitzonderlijk parcours achter de rug. Hij is gepokt en gemazeld als manager en is daarnaast ook lid van talloze raden, dankzij zijn rijke ervaring binnen de voedingssector en de juridische en financiële wereld. Jean Eylenbosch kan bogen op uitgebreide expertise op het vlak van beheer, openbare aangelegenheden, onderhandelingen, sociale verantwoordelijkheid van bedrijven en allerhande andere domeinen. Tijdens zijn carrière werkte Jean voor grote bedrijven zoals Coca-Cola, en hij zetelt nu nog in de raden van onder meer het Verbond van Belgische Ondernemingen, FEVIA en de brouwerij Saint-Feuillien.

Het is essentieel dat we onze ervaring delen met jongeren en ze, waar mogelijk, marktopportuniteiten aanbieden.
Jean Eylenbosch, VP European Government Relations bij Coca-Cola European Partners & Director Belux

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale