Menu Sluit menu
Jean-Louis Bremer, CEO van Gondrexon

Jean-Louis Bremer

Gondrexon
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

“Een bedrijf kan pas groeien wanneer werknemers elkaar aanvullen en de juiste specialisaties hebben. Een kruisbestuiving tussen jongeren en ouderen is onontbeerlijk voor de duurzaamheid van ondernemingen.”

Sinds zijn studies aan de Solvay Business School heeft Jean-Louis Bremer er al een rijkgevulde carrière opzitten. Na een kort avontuur als zelfstandig consultant start hij in 1997 als CEO bij Gondrexon. Sindsdien is hij ook lid en voorzitter van allerhande comités en raden bij Agoria. En stilzitten is duidelijk niets voor hem, want hij is ook nog eens voorzitter van de Sociale commissie van het Verbond van Belgische Ondernemingen, lid van de raad van bestuur van Innovatiecentrum en Invest for Jobs, en voorzitter van de raad van bestuur van Bluepoint.

De oudere deelt zijn ervaring en verhaal, de jongere gooit zijn enthousiasme en ideeën in de weegschaal. Ze hebben elkaar nodig!
Jean-Louis Bremer, CEO van Gondrexon

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale