Menu Sluit menu
Jean-Paul Van Avermaet, CEO van G4S

Jean-Paul Van Avermaet

G4S
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Taal: nl
Meer weten

Jean-Paul Van Avermaet studeerde in zijn jeugd aan de Koninklijke Cadettenschool van Laken en behaalde later zowel een diploma Handelsingenieur aan de KU Leuven als een MBA aan de Vlerick Management School. Zijn professionele loopbaan speelt zich sindsdien vooral in de wereld van de Catering en Hospitality af. Sinds 2010 vervoegt hij de security sector bij G4S waar hij vandaag Cluster Managing Director is voor België, Frankrijk, Luxemburg en Marokko. Van Avermaet zetelt eveneens als bestuurder en voorzitter in verschillende raden.

Ik denk dat het belangrijk is om de jongeren niet te overstelpen met dikke handboeken, theorieën en/of PowerPointpresentaties, maar hen vanuit een praktijkgetuigenis het één en ander te kunnen meegeven omtrent de toekomst en haar mogelijkheden.
Jean-Paul Van Avermaet, CEO van G4S

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale