Menu Sluit menu
Johan De Prijck, HR manager bij Herfurth Group

Johan De Prijck

Herfurth Group
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Taal: nl
Meer weten

Johan de Prijck is een energieke, realistische en gedreven HRM’er met een passie voor HR. Hij heeft alvast meer dan 25 jaar human resources managementervaring op zijn palmares, en dit in verschillende bedrijven, sectoren en Europese landen. Sinds midden 2018 is hij de HR-eindverantwoordelijke voor een internationaal actieve logistieke groep. De Prijcks’ ervaring leerde hem dat de rode draad binnen de HR het “close to the business”-contact is, waardoor werkgevers en werknemers resultaten in een steeds uitdagendere context kunnen realiseren. Hij beseft dat het vandaag de dag niet eenvoudig is om een werkgever noch een werknemer te zijn en vindt het bijgevolg dan ook belangrijk dat we “kennis delen en ervaringen opdoen die elke ondernemer kunnen helpen om de "juiste dingen" te doen in zijn/haar zoektocht naar de toekomstige talenten binnen zijn/haar organisatie.

Elk initiatief dat de kloof van potentiële misverstanden en vooroordelen over ‘werk-geven’ en ‘werk-nemen’ kleiner maakt verdient ondersteuning.
Johan De Prijck, HR Manager bij Herfurth Group

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale