Menu Sluit menu
Katrien Lenaerts, fondatrice de Nacademy

Katrien Lenaerts

Nacademy
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Taal: nl
Meer weten

Katrien Lenaerts was de voorbije vier jaar COO bij Callexcell, een grote speler en trendsetter in de contact center-wereld. Dit jaar besloot ze om met haar ervaring een nieuwe weg in te slaan en richtte ze de Nacademy op, een spin-off van Callexcell die zich toespitst op lifelong learning en coaching. Als organisatie- en loopbaancoach begeleidt Katrien mensen en bedrijven om in verbinding te komen met zichzelf en anderen. Ze bekijkt elke situatie vanuit een breed perspectief om de betrokken partijen vervolgens te begeleiden bij het nemen van de juiste stappen in hun ontwikkeling open, transparant en volledig gepersonaliseerd. 

Energie halen uit je werk? Da’s het definiëren en realiseren van je eigen loopbaandroom, in combinatie met een uitdagende en ondersteunende werkomgeving.
Katrien Lenaerts, COO bij Callexcell

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale