Menu Sluit menu
Kourosch Abbaspour Tehrani, Scientific Director bij INNOVIRIS

Kourosch Abbaspour Tehrani

Innoviris
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Kourosch Abbaspour Tehrani is wetenschappelijk directeur bij Innoviris. Hij behaalde een diploma en doctoraat aan de UGent als chemische bio-ingenieur. Voor zijn postdoctoraat trok hij naar America, meer bepaald de Universiteit van Zuid-Californië. Daarna werkte hij als professor aan de VUB en de UA. Tehrani is gefascineerd door de economische en maatschappelijke valorisatie van wetenschappelijke resultaten, zo vindt hij het “uitermate belangrijk om de jongeren aan te moedigen om de weg naar het ondernemerschap te durven inslaan. Maar al te vaak wordt de link tussen innovatie en het ondernemen immers verwaarloosd.”

Deze speeddates zijn voor mij geen één-richtingsverkeer. Ook omgekeerd kan de frisse, onbevooroordeelde blik van jongeren op de maatschappelijke uitdaging inspirerend werken en tot nieuwe inzichten leiden.
Kourosch Abbaspour Tehrani, wetenschappelijk directeur bij Innoviris

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale