Menu Sluit menu
Kurt Van Raemdonck, DRH chez Skeyes

Kurt Van Raemdonck

Skeyes
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

“De toekomst ligt in de handen van onze jeugd, samen zetten we de krijtlijnen uit van de wereld van morgen.”

Kurt Van Raemdonck volgde opleidingen aan verschillende universiteiten in rechten en een specialisatie in HR. Zijn professionele carrière stak in 1994 van wal bij de PWA Rijksdienst en werkte daar als "coördinator opstart" en later bij de Dienst “Geschillen Rijkswacht”. Eind 1999 stapte hij de HR-wereld binnen als Directeur Vorming en Ontwikkeling bij de federale overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken, waar hij twee jaar later Directeur Budget en Change werd en in 2004 Manager HR en Facility. Na drie jaar als kabinetchef, koos Kurt in 2012 opnieuw voor HR en werd hij HR-manager bij de FOD Financiën. Begin 2018 zette Kurt Van Raemdonck dan de stap naar Belgocontrol, ondertussen Skeyes, als HR-directeur. De uitdagingen van Kurt binnen deze omgeving zijn divers: een technologisch permanent vernieuwende en internationaal gerichte luchtvaart- en veiligheidssector een sector waar sociale en economische belangen, milieuaspecten en veiligheidscontext elkaar raken, denk maar aan klimaatevoluties, verhoging van veiligheidsmaatregelen, verdubbeling van het mondiaal vliegverkeer om de 15 jaar, de ontwikkeling van de markt van drones,…

Luisteren en in dialoog gaan met elkaar is samen leren en verder ontwikkelen. Hetzij als ervaren manager of als jonge starter, voor beide kanten is dit een win-win.
Kurt Van Raemdonck, HR-Directeur bij Skeyes

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale