Menu Sluit menu
Latifa Matheeussen, HR Business Partner / Manager bij DSN

Latifa Matheeussen

DSN
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Latifa Matheeussen is na haar studies in politieke wetenschappen, lerarenopleiding en psychologie in de HR wereld terecht gekomen via consultancy, waarin ze zeven jaar heeft gewerkt. Nu werkt ze bij DSN als HR business Partner / Manager. DSN is een zeer dynamisch bedrijf en de grafische sector is zeer bewegend, wat deze functie voor Latifa interessant maak omdat ze een dynamische persoonlijkheid heeft en een avontuurlijk karakter. Verder heeft ze een passie voor reizen en heeft ze al 46 landen van haar bucketlist kunnen schrappen. Met haar deelname wil ze jongeren inspireren: “Referentiekaders zijn zeer belangrijk, dus hoop dat ze zich in mij kunnen herkennen en daarmee alles wat ze in hun mars hebben geven.”

De jeugd is de toekomst en daar dienen we optimaal in te investeren.
Latifa Matheeussen, HR Business Partner & Manager bij DSN

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale