Menu Sluit menu
Lieven Verhaevert, CEO de Ordina

Lieven Verhaevert

Ordina
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Sinds 2017 is Lieven Verhaevert de CEO van Ordina België & Luxemburg, een professioneel dienstenbedrijf (Business & IT). Voor Ordina was Lieven actief als General Manager Insurance bij CSC & DXC Technology, waar hij verantwoordelijk was voor de resultaten in verschillende Europese landen. In eerdere functies was hij werkzaam voor KPMG, PwC en IBM. Hij heeft ruime ervaring in de financiële sector en beschikt over uitgebreide expertise in het leiden van teams die business consulting, ICT- en outsourcingdiensten leveren. Ook begeleidde hij klanten en projectteams bij impactvolle veranderingstrajecten van value discovery tot en met value delivery. Met deze kennis wil hij jongeren “wegwijs te maken in het professioneel leven, zodat ze naderhand de voor hen juiste studie & jobkeuze kunnen maken.”

Ordina neemt jaarlijks +100 pas afgestudeerden in dienst en ik wil voeling blijven houden met elke nieuwe generatie die zich aandient; Pas afgestudeerden zijn de levensader van een bedrijf met de activiteiten van Ordina.
Lieven Verhaevert is CEO van Ordina

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale