Menu Sluit menu
Luc De Munck, CEO de Facil

Luc De Munck

Facil
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Taal: nl
Meer weten

Luc De Munck startte als assistent professor bij de VUB, hierna ging hij de privésfeer opsnuiven en na enkele andere jobs is hij nu de CEO van Facil, een Belgische multinational en pionier in de automotive industrie. Ze werken actief mee aan verschillende projecten inzake duurzame mobiliteitsoplossingen zoals “New Energy Vehicles” en ontwerpen innovatieve engineering oplossingen.

Met Facil timmeren we mee aan een toekomst met duurzame mobiliteit, met een economisch doel en met respect voor mens en planeet. Tijdens de komende jaren kunnen we een eerste ommezwaai maken, maar het grote werk -om het anders en beter te doen dan afgelopen decennia- zal er zijn voor het aanstormend talent: de jongeren.
Luc De Munck, CEO van Facil

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale