Menu Sluit menu
Marc Braeckmans, CEO van a Concept Interim

Marc Braeckmans

a Concept Interim
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Taal: nl
Meer weten

Ervaring om te delen heeft Marc Braeckmans zeker. Als student heeft hij alle mogelijke jobs uitgeprobeerd. Al snel merkte hij dat zijn roeping in de HR wereld lag. Het samenwerken met mensen, hoe moeilijk dit soms ook is, heeft hem namelijk altijd gefascineerd. Daarom stapte hij in de uitzendwereld en richtte verschillende uitzendkantoren op. Even heeft hij ook in de evenementensector gewerkt met zijn zelf opgerichte bureau “All eventz people”.
10 jaar geleden richtte hij dan A Concept Interim op, een conceptueel interimbureau, wat wil zeggen  dat ze zich  specialiseren in de jobinhoud, de klant of een sector. Dit doen ze door de uitzendkrachten grondig  voor te bereiden op de job,  door middel van infosessies, testen, opleidingen en begeleiding tot op de werkvloer. Naast zijn job is Marc Braeckmans ook een verwoed sporter en heeft hij lang beachvolley op topniveau gespeeld. Zijn ervaring in de sportwereld past hij toe op zijn carrière, zo maken tegenslagen voor hem deel uit van de weg en ligt de vreugde net in het overwinnen van uitdagingen. Zijn persoonlijke leuze is “INNOVATE OR DIE”.

Ik ben ervan overtuigd dat de jongeren de toekomst zijn dus we moeten als ervaringsdeskundige zoveel mogelijk kennis delen.
Marc Braeckmans, CEO van a Concept Interim

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale