Menu Sluit menu
Marc Decorte, CEO de Innowings

Marc Decorte

Innowings
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18
Taal: nl
Meer weten

“Jongeren sturen in hun studie- en beroepskeuzes is essentieel voor de ontwikkeling van onze maatschappij.”

Na zijn studies telecommunicatie en elektrotechniek (UCL), een master in e-commerce (ICHEC) en een Executive MBA (IMD, Lausanne) bouwde Marc Decorte een rijke carrière van intussen bijna 35 jaar uit in technologie, business development en marketing. Hij stond 12 jaar mee aan het hoofd van Shell Belux als voorzitter en CEO. Vandaag is hij founding partner van InnoWings, een firma gespecialiseerd in digitale transformatie. Hij is ook voorzitter van BECI (Brussels Enterprises Commerce & Industry), lid van de raad van bestuur van het VITO en coach van een hele rist start-ups.

Ik heb heel wat advies gekregen van een aantal grote captains of industry. Daar heb ik enorm veel aan gehad, ik wil dan ook graag hetzelfde doen.
Marc Decorte, founding partner van InnoWings

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale