Menu Sluit menu
Marc Theuns, Managing Partner & Owner van MenT

Marc Theuns

MenT
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30 13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Na zijn studies psychologie is hij een beetje bij toeval in de HR-wereld beland, wat uiteindelijk geleid heeft tot de oprichting van zijn eigen executive search-kantoor in 2001.  Marc Theuns vindt het belangrijk om als ondernemer een bredere maatschappelijke rol op te nemen. “Een brug maken tussen enerzijds de verwachtingen en ambities van jonge mensen en anderzijds de behoeften op de arbeidsmarkt is iets waar we veel meer aandacht aan moeten besteden. Het is uiteindelijk met elkaar dat we bouwen aan de samenleving en onze economie”, gelooft hij. Vandaar dan ook zijn bijdrage aan deze sessies en vooral zijn actieve inzet binnen Federgon en de Ondernemingsrechtbank in Antwerpen.

Als je dingen belangrijk vindt, moet je er ook de nodige tijd en energie aan besteden”, stelt Marc Theuns. Hij vindt het jammer dat initiatieven als YTiA 30 jaar geleden nog niet bestonden. 

Marc Theuns, Managing Partner bij MenT

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale