Menu Sluit menu
Mark Maldeghem, Business Director Jobat Media

Mark Maldeghem

Jobat/Mediahuis
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Vanuit zijn kennis wil Mark Maldeghem graag zijn ervaring delen met jongeren. Sinds 1 juli 2019 is Mark Maldeghem Algemeen Directeur van het fusiebedrijf tussen jobat en vacature. Hij haalde zijn diploma aan de Arteveldehogeschool te Gent in Grafische en Digitale Media; aangevuld met een MBA aan de Boston University. Een loopbaan met internationaal karakter en focus op verschillende facetten zoals project – process – product management waarbij de Rode draad steeds people management en technologie is. Vandaag is Maldeghem verantwoordelijk voor een dynamische groep van 60 jobatters die elke dag talenten in contact brengen met bedrijven.

De Belgische arbeidsmarkt kent een kloof tussen vraag en aanbod. Elk talent dat deze kloof kan dichten verdient een kans.
Mark Maldeghem, Business Director Jobat Media

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale