Menu Sluit menu
Marleen Van Daele, HR chez Lunch Garden

Marleen Van Daele

Lunch Garden
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

"De grootste investering van een bedrijf blijft de investering in mensen. 'De wereld is aan de durvers'."

Marleen Van Daele is Recruitment & Development Manager at Lunch Garden. Ze is trots op de investering in mensen die ze dagelijks doet: hun aanwerving, hun ontwikkeling en hun algemeen ‘wel’zijn.  Net als de keuze van een partner voor een privépersoon, gaat een bedrijf op zoek naar de beste ‘match’.

Selecteer op basis van jouw interesses en waarden een waaier van bedrijven die bij jou passen en proef van het – bijna oneindige - aantal mogelijkheden. Durf forceren, want je bent maar één keer jong!
Marleen Van Daele, Recruitment & Development Manager at Lunch Garden

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale