Menu Sluit menu
Marleen Van den Boom & Ineke Artoos, Messer

Marleen Van den Boom & Ineke Artoos

Messer
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30 13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

2 speeddates in 1: maak kennis met Marleen Van Den Boom en Ineke Artoos van Messer Benelux!

Vóór ze een twaalftal jaar geleden “landde” in een HR-functie bij Messer Benelux, heeft Marleen Van den Boom heel wat verschillende rollen in het bedrijfsleven vervuld : office management, aankoop, sales & export, retail, facilities, HR, legal, enz. In haar werk als HR Manager vandaag is dat een echte meerwaarde. Zo kan ze zich prima inleven in allerlei jobprofielen en kreeg ze een goed  beeld van de werking en structuur van organisaties en hoe alles en iedereen met elkaar in verbinding staat.

Ineke Artoos heeft gemerkt dat de wervelende wereld van werk constant in beweging is. Ze is dan ook erg benieuwd naar wat de huidige generatie, die nu in de startblokken klaarstaat, van een werkgever verwacht. Ineke, die al bijna 10 jaar actief is binnen de sector, werd aangetrokken door het menselijke aspect van HR. Bij Messer Benelux is zij nu al 3 jaar verantwoordelijk voor de rekruteringen en de Employer Branding. Haar taken gaan van het rekruteren in de interim-wereld (arbeiders en bedienden) tot het plaatsen van ingenieursprofielen op projectbasis, en nu als Corporate Recruiter.

Eén van de troeven van het verschijnsel ‘mens’ is dat we altijd innoveren, nieuwe manieren zoeken en vinden, ons aanpassen aan veranderende omstandigheden. Daarom ben ik helemaal ‘pro’ de vernieuwende aanpak van dit VBO-initiatief.
Marleen Van den Boom, HR bij Messer
Ik vind het een leuk initiatief omdat ik denk dat het jongeren een nieuw inzicht kan geven over de huidige werkwereld.
Ineke Artoos, Recruitement en Employer Branding bij Messer

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale