Menu Sluit menu
Michaela Marti & Wouter Gekiere, Essers

Michaela Marti & Wouter Gekiere

Essers
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Michaela Marti is geboren in het warme jaar 1975 en van opleiding Politieke en sociale Wetenschapper. Zoals velen is ze gestart in de uitzendsector. Na een jaartje heeft ze de overstap gemaakt naar de luchtvaart, bij SN Brussels Airlines, waar ze gedurende 6 jaar verantwoordelijk was voor recruitment, zowel nationaal als internationaal. Vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar HR consultancy en dit voor een periode van 9 jaar. Sinds 2015 is ze Recruitment Manager bij H.Essers, internationale logistieke dienstverlener. Ze wil graag aantonen dat de logistieke sector zeer divers is maar te vaak onbekend.

Wouter Gekiere heeft heel wat ervaring binnen de HR-sector dankzij de verschillende functies die hij tijdens zijn loopbaan uitgevoerd heeft. Deze Talent Acquisition Specialist kreeg de kans om te werken met vele aspecten van de aanwerving, zoals onder meer de selectie, de loon- en contractonderhandelingen, evaluatiegesprekken, etc. 

De jeugd, jongeren zijn de toekomst en daar dragen we graag ons steentje toe bij. We willen hen de innovatieve en dynamische wereld van de logistieke leren kennen.
Michaela Marti, Talent Acquisition Manager bij Essers
Ik neem graag deel aan het initiatief van het VBO vanuit de optiek onbekend is onbemind. De logistieke wereld en dan in het bijzonder bij H.Essers is zeer divers: gaande van warehousing en transport tot IT, forwarding (zee en luchtvracht) en douane. Weinig jongeren weten het.
Wouter Gekiere, Talent Acquisition Specialist bij Essers

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale