Menu Sluit menu
Michel Croisé, Président de Sodexo Benelux

Michel Croisé

Sodexo
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

“Een leader zijn, betekent mogelijkheden bieden aan mensen die hun weg zoeken, in het bijzonder aan jongeren die een verkeerd beeld hebben van ondernemingen.”

Na zijn studies kinesitherapie aan de ULB opende Michel Croisé een kinepraktijk, werkte hij in de evenementensector en startte hij in de jaren 80 een fitnessketen op in Brussel. In het begin van de jaren 90 lanceerde hij, eveneens als zelfstandige, de sport- en cultuurcheques. Het concept en de onderneming werden overgekocht door Sodexo. Daarna bekleedde Michel meerdere functies bij Sodexo in België, Luxemburg en Nederland, en nam hij ook verantwoordelijkheden op bij de wereldwijde conversie van de groep. Sinds 2014 is hij voorzitter van Sodexo Benelux.
 

YTiA is een investering in de toekomst en een persoonlijke verrijking.
Michel Croisé, voorzitter van Sodexo Benelux

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale