Menu Sluit menu
Michèle Vermoet, HR manager chez De Keyser Thornton

Michèle Vermoet

De Keyser Thornton
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06
Taal: nl
Meer weten

“Jongeren bepalen de toekomst van de ondernemingen, van de economie en daarmee zelfs van België.” 

Michèle Vermoet is geboren in Edegem en behaalde een diploma in zowel Hotelmanagement als Human Resources. Mensen doorgronden, coachen, sturen en kansen bieden vormen de rode draad binnen haar brede carrière van recruiter, HR officer, HR Business Partner tot huidige HR Manager van de maritieme groep De Keyser Thornton. Haar passie om mensen te coachen en te sturen zet ze ook naast de werkvloer als sportcoach door. 

Het is prachtig om mensen te kunnen inspireren, om hen de tools te geven om te groeien.
Michèle Vermoet, HR Manager bij De Keyser Thornton

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale