Menu Sluit menu
Miel Horsten, CEO de ALD Automotive Belgium

Miel Horsten

ALD Automotive Belgium
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06
Taal: nl
Meer weten

“Toen ik mijn carriere begon heb ik steeds kunnen rekenen o peen aantal “wise men”, mannen en vrouwen bij wie ik ideeën kon aftoetsen. Het heeft me sneller doen groeien en me minder fouten doen maken.”

Miel Horsten begon zijn carrière in de auto-industrie in 1997, als technisch ingenieur voor ALD Automotive Belgium. Nadat hij het in 1999 schopt tot Operations Director, maakt hij in 2003 de overstap naar moederbedrijf ALD International. In 2006 wordt Miel Horsten dan CEO van ALD Automotive USA. En sinds 2012 is hij CEO van ALD Automotive Belgium, Belgisch marktleider in de leasing van wagens en mobiliteitsdiensten. Sinds 2019 ziet Miel Horsten ook toe op de activiteiten in Nederland en Luxemburg, waarbij hij een team van ongeveer 600 mensen leidt.

Het geeft me de kans nieuwe, jonge, dynamische mensen te leren kennen en warm te maken voor de boeiende sector van mobiliteit.
Miel Horsten, CEO van ALD Automotive Belgium

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale