Menu Sluit menu
Nico Reeskens, CEO de Adecco Group

Nico Reeskens

Adecco Group
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

“Vandaag en nog meer in de toekomst zullen we elk talent nodig hebben om onze economische en welvaartspositie te verzekeren. Jongeren enthousiasmeren en inspireren is in die context noodzakelijk. Dit is wat VBO doet met YTA en daarom zet ook ik mijn schouders onder dit project.”

Nico Reeskens begon zijn carrière in het management, bij Andersen Consulting. Daarna volgde er een lange passage in de ICT, met commerciële en managementfuncties bij IBM, Apple Computer, Mobistar, Telenet en British Car Auctions. Van 2010 tot december 2013 was hij algemeen personeelsdirecteur bij Adecco Group Belgium, en sindsdien is hij Country Manager van Adecco Group Belgium. Nico Reeskens is een revolutionaire, innovatieve ondernemer, met tonnen ervaring in de nationale en internationale commerciële sfeer (ICT, automobielsector en HR). Naast zijn huidige rol bij Adecco is hij ook voorzitter van de Federgon-commissie voor uitzendarbeid, voorzitter van Federgon Vlaanderen én voorzitter van GAN Belgium, dat de schakel tussen onderwijs en tewerkstelling wil versterken door in te zetten op ‘werkplekleren’.

We make the future work for everyone.
Nico Reeskens, CEO van Adecco Group

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale