Menu Sluit menu
Olivier Bouquet, CEO de Edenred

Olivier Bouquet

Edenred
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Olivier Bouquet is sinds 2017 CEO van Edenred, een marktleider in Benefits (Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque). Sinds 2019 is Edenred ook aanbieder van het Mobiliteitsbudget alsook kortingsplatformen voor werknemers. Hij is eveneens voorzitter van de federatie van uitgiftebedrijven VIA. In 1992 behaalde hij een Master in Commercial Engineering Business Information aan de UA. Olivier is na een succesvolle loopbaan binnen ICT, software en services (Alcatel, Belgacom, Atos, Wincor Nixdorf) eveneens werkzaam geweest bij Capgemini en was er verantwoordelijk voor digitale transformatie binnen de financiële sector. Naast zijn passie voor ondernemen en transformatie, staan “eenvoud” alsook “passie voor klanten en partners” bovenaan zijn management lijstje. Hij is te bereiken op olivier.bouquet@edenred.com

Voeling met toekomstige werknemers is van essentieel belang.
Olivier Bouquet, CEO van Edenred

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale