Menu Sluit menu
Pascale Van Damme, CEO van Dell

Pascale Van Damme

Dell
Wanneer:
10:30 - 10:42 10:42 - 10:54 10:54 - 11:06 11:06 - 11:18 11:18 - 11:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Pascale Van Damme is de Vice President & General Manager Commercial Business van Dell Technologies Belgium & Luxembourg. Ook is ze voorzitter van Agoria Digital Industries. In de 15 jaar dat ze bij Dell werkt, heeft ze verschillende functies uitgeoefend zoals Sales Transformation lead en Managing Director Belgium & Luxembourg. Daarvoor heeft ze bij Base, Proximus en TNT Express gewerkt. In 2014 heeft ze de Belgium’s ICT Woman of the Year ontvangen als erkenning voor haar werk als leider in de IT sector en in 2018 werd ze beloond voor haar werk rond gendergelijkheid in haar bedrijf met een benoeming als JUMP's Wo.Men@Work 2018 CEO Ambassador for Gender Equality. Ze is co-oprichter van BeCentral en bestuurslid van “Wise Women of Ghent”; waar ze helpt studenten om te vormen in digital natives. Een sportieveling is Pascale Van Damme ook want in 2014 heeft ze de Mont Blanc beklommen met een team bestaande uit enkel vrouwen.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale