Menu Sluit menu
Paul Verschueren, Directeur Research & Economic Affairs / Directeur Flandre chez Federgon

Paul Verschueren

Federgon
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

Als directeur bij Federgon, de werkgeversfederatie die 650 HR-dienstverleners groepeert, is Paul Verschueren verantwoordelijk voor de belangenbehartiging in Vlaanderen en het research & economic affairs-department. Hij is handelsingenieur van opleiding, maar de arbeidsmarkt loopt als een rode draad doorheen zijn loopbaan. Met zijn drie jonge zonen beleeft hij zelf overigens de overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt van nabij en als bestuurder van vzw Vlajo ervaart hij in de praktijk de tonnen ondernemerschap bij onze jeugd. Zijn deelname aan de speeddates heeft een duidelijk doel: “Als ik ook maar voor één jongere een positief verschil kan maken in de overstap van onderwijs naar arbeidsmarkt, is de investering de moeite waard.”

De arbeidsmarkt echt openen voor jongeren door informatie en ervaringen te delen. Een absolute must.
Paul Verschueren, Directeur Research & Economic Affairs / Directeur Vlanderen bij Federgon

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale