Menu Sluit menu
Petra Blanckaert, Head of Human Resources & CEO Office à la SNCB

Petra Blanckaert

NMBS
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Taal: nl
Meer weten

Petra Blanckaert is Head of Human Resources & CEO Office bij NMBS. Ze werd in 1974 geboren in Gent. Ze is licentiate in de Toegepaste Taalkunde. In 1997 ging ze aan de slag bij NMBS, waar ze tijdens de eerste jaren verschillende corporate diensten coördineerde en onder meer ook verantwoordelijk was voor de parlementaire contacten. In 2010 vervoegde Petra Blanckaert de staf van de CEO en in 2013 werd ze verantwoordelijk voor het CEO Office van NMBS. Sinds oktober 2017 is Petra Head of Human Resources en CEO Office bij NMBS en is ze tevens lid van het Executive Committee.

Ons bedrijf is in volle verandering. We hebben jou, je energie en je frisse blik nodig, om samen met onze medewerkers te bouwen aan de mobiliteit van de toekomst. Je krijgt dan ook kansen bij ons: het laatste jaar alleen al hebben we 334 mensen jonger dan 26 aangeworven!
Petra Blanckaert, Head of Human Resources & CEO Office bij NMBS

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale