Menu Sluit menu
Pieter Van Bastelaere, CEO de Traxio

Pieter Van Bastelaere

Traxio
Wanneer:
10:30 - 10:42 10:42 - 10:54 10:54 - 11:06 11:06 - 11:18 11:18 - 11:30
Taal: nl
Meer weten

“Ik wil mijn expertise delen met jongeren om de kloof tussen hen en de arbeidsmarkt te overbruggen.”

Pieter Van Bastelaere startte als financieel adviseur bij KPMG en Accenture. Daarna heeft hij meer dan negen jaar ervaring opgedaan in dienst van werkgeversverenigingen. Eerst bij Comeos, de federatie van handel en diensten. Vervolgens, en nog steeds als Manager Public Affairs, bij Traxio, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren. Hij is er verantwoordelijk voor het lobbygebeuren.
 

We moeten alles in gereedheid brengen om jonge talenten mogelijkheden te bieden.
Pieter Van Bastelaere, Manager Public Affairs bij Traxio

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale