Menu Sluit menu
Rika Coppens, CEO van House of HR

Rika Coppens

House of HR
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30 10:30 - 10:42 10:42 - 10:54 10:54 - 11:06 11:06 - 11:18 11:19 - 11:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

"Jongeren staan nog aan het begin van hun leven, en kunnen alles aan. Om dit potentieel en die talenten te helpen ontdekken, dankzij dit initiatief, is een hele eer, zowel als persoon als als bedrijf."

Rika Coppens studeerde in 1996 af als handelsingenieur aan de KU Leuven. Ze startte haar carrière bij PWC waar ze werkte  als bedrijfsrevisor. Vervolgens  werd ze CFO van Bureau van Dijk Computer Services in 2002 en van Zenitel in 2005. In 2016 werd ze deel van de Raad van Bestuur en voorzitter van het Audit Comité van House of HR. Tot begin 2017 was Rika Coppens actief als CEO van EFR Group, die 1.100 tankstations en winkels/restaurants in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg opereren met een team van ongeveer 2500 werknemers. Ondertussen is ze al twee jaar CEO van House of HR, één van grootste Europese staffing & recruitment companies. Er ligt in het bedrijf een erg grote nadruk op digitale innovatie en entrepreneurship. Twee zaken waarin Rika een voortrekkersrol speelt.

Ik geloof sterk in het jong aankomen talent en hun verse blik op de toekomst in het algemeen en de toekomst van werk in het bijzonder. Voor een bedrijf zoals Accent en House of HR is dit uitermate belangrijk.
Rika Coppens, CEO van House of HR

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale