Menu Sluit menu
Sander Verellen, Outbound Transportation Director bij Nike

Sander Verellen

Nike
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30 13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

"Ik wil jongeren helpen vanuit zichzelf  te vertrekken en hun carrière daarrond op te bouwen. Ik wil persoonlijke inzichten geven in het belang om een goede werkcontext te vinden die in jouw levensstijl past zodat je elke dag beste van jezelf kan geven."

Sander Verellen, Outbound Transportation Director bij Nike, gedreven door enthousiasme, een hands-on mentaliteit en de nodige motivatie is hij reeds een onmisbare kracht binnen de Nike family. Recht van de schoolbanken begon Sander als Team Coach bij Nike. Met de nodige portie dynamisme en innovatieve ideeën, nam hij al snel de volgende horde en groeide door tot Logistics Operations Manager. Als Logistics Operations Manager had hij de leiding over meerdere teamcoaches binnen één van onze distributiecentra. Na verworven ervaring binnen de distributiecentra maakte hij de overstap naar Transportation Management. De transportation afdeling binnen Nike ELC is verantwoordelijk voor de in-en outbound verplaatsing van Nike producten, wereldwijd. Met de focus op het outbound gedeelte groeide hij door tot Outbound Transportation Director. In deze huidige functie zet hij samen met zijn team de schouders onder verschillende innovatieve projecten om de belevering van onze klanten flexibeler te maken.

Iedereen heeft een uniek talent en in een ideale wereld zou iedereen deze talenten volledig in zijn job kunnen benutten. Initiatieven zoals dit kan jongeren helpen om in deze belangrijke zoektocht naar hun talenten te ontdekken en zo later op zoek te gaan naar een perfect match op de arbeidsmarkt.
Sander Verellen, Outbound Transportation Director bij Nike

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale