Menu Sluit menu
Sandra Wilikens, CHRO chez BNP Paribas-Fortis

Sandra Wilikens

BNP Paribas-Fortis
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Sandra Wilikens haalde een masterdiploma in rechten en een bijkomend diploma in belastingwetgeving. Na haar studies begon ze als belastingconsulent bij Price Waterhouse en werd vijf jaar later belastingmanager bij Paribas. Ze bleef aanwezig in BNP Paribas, waar ze verschillende functies uitoefende zoals hoofd Estate Planning en directeur Vermogensplanning. In 2015 werd ze benoemd tot secretaris-generaal & Verantwoordelijke voor CSR en lid van het Executive Committee. Nu is ze Chief HR Officer & Verantwoordelijke voor CSR bij BNP Paribas Fortis. Ze is ook lid van verschillende bestuursraden.

Beter de aspiraties van de jongeren leren kennen daar zij onze toekomst zijn.
Sandra Wilikens, CHRO van BNP-Paribas Fortis

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale