Menu Sluit menu
Sophie Trepant, Talent Acquisition Manager bij Randstad

Sophie Trepant & Chloé Delespes

Randstad
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Taal: nl
Meer weten

“We moeten ons laten inspireren door de woorden van de jonge generaties, terwijl we hen naar hun toekomst begeleiden.”

Na een carrière van negen jaar bij Delhaize werkt Sophie Trepant sinds november 2018 als Talent Acquisition Manager bij Randstad. Ze vindt motivatie in het engagement en de ontplooiing die ze bij haar teamleden ziet. Naast haar werk heeft ze twee boeken geschreven. Haar tip voor jongeren? Leer jezelf eerst kennen, want dat is nodig om te kunnen evolueren. Sophie hecht veel belang aan menselijkheid. Teamgeest en humor zijn belangrijk voor een organisatie, terwijl integriteit en nederigheid voor haar essentiële waarden zijn.

Ik geloof in de kracht van de uitwisseling van ervaring en visie over een boeiend onderwerp als tewerkstelling.
Sophie Trepant, Talent Acquisition Manager bij Randstad

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale