Menu Sluit menu
Talk Stef Nimmegeers "Getting started is more important than being right”

Stef Nimmegeers

Bothrs
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Taal: nl
Meer weten

Stef Nimmegeers is altijd al geïntrigeerd geweest door het menselijke aspect van commerce en digitale producten doorheen alle sectoren, en door hoe ze ons leven beïnvloeden. Vanuit die reflex werd het ontwikkelen en afleveren van hoogwaardige, gewoontevormende digitale ervaringen zijn topprioriteit, om op die manier bedrijven te helpen om te groeien. De experience design studio Bothrs die hij mee oprichtte, werkt helemaal volgens dezelfde mindset: voortbouwen op verandering, innovatie stimuleren, en vooral bedrijven opnieuw doen denken en werken als start-ups. Door hen het juiste proces en team aan te reiken, helpt Bothrs grote ondernemingen om een versnelling hoger te schakelen en aan een verbluffend tempo onvergetelijke digitale ervaringen te ontwerpen, ontwikkelen en lanceren.  

Meer op: https://www.bothrs.com/

 

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale