Menu Sluit menu
Stephane Berghmans, CEO de Technopolis

Stephane Berghmans

Technopolis
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Stephane Berghmans is CEO van Technopolis. Aan de KU Leuven behaalde hij een master en doctoraat in chemische ingenieurstechnieken. Voor zijn postdoctoraat trok hij dan weer naar Texas. Voor hij bij Technopolis begon, werkte hij in verschillende managementfuncties bij onder andere Milliken & Company, Janssen Pharmaceutica en CommScope Connectivity Belgium. Hij legt de nadruk op innovation en ondernemerschap en heeft ervaring in verschillende technologische velden. Om goede resultaten te kunnen verzekeren omringt Stephane zich met de juiste mensen en partners.

Ik vind dit een zeer goed initiatief en maak graag tijd vrij om hieraan mee te werken. Technopolis wil ook jongeren hun talenten laten ontdekken, laten zien wat hun opties zijn voor de toekomst om hen zo gerichtere studiekeuzes te laten maken die effectief ook aansluiten bij hun talenten.
Stéphane Berghmans, CEO van Technopolis

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale