Menu Sluit menu
Sven De Meester, CEO van De Keyser Thornton

Sven De Meester

De Keyser Thornton
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Taal: nl
Meer weten

“Commercieel talent kan je niet aanleren, maar je kan jongeren er wel op wijzen dat ze dat talent in zich hebben.”

Sven De Meester werd geboren in Sint-Niklaas en behaalde een diploma Bedrijfsmanagement Logistiek Management. Vandaag is hij dan ook voornamelijk actief in de logistieke sector en de scheepvaart, waar hij verschillende commerciële posities heeft vervuld. De Meester was eerst een tiental jaar werkzaam als manager van de groep Europe - Benelux Division, en ging later als commerciële CCO aan de slag bij De Keyser Thornton. Hier is De Meester reeds een zestal jaar werkzaam, waarvan het laatste jaar ook als CEO. De Meester is zeer duidelijk over de samenwerking met en het potentieel van de jeugd. 

De ‘usual practices’ moeten eerst afgekeken en geleerd worden van de oudere generatie zodat de jongere generatie er ‘better practices’ van kunnen maken.
Sven De Meester, CEO van De Keyser Thornton

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale