Menu Sluit menu
Sven Hubin, Head of Recruitement & Employer Branding bij Lidl

Sven Hubin

Lidl
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Vanuit zijn rol zorgt Sven Hubin samen met zijn team voor de ideale candidate experience voor al hun kandidaten en de optimale employee experience voor de 10.000 medewerkers van Lidl België & Luxemburg. Sven maakte de overstap naar de HR afdeling van Lidl België & Luxemburg na een carrière van 16 jaar als marketing manager bij de HR dienstverlener t-groep. Hij startte in bij zijn huidige werkgever als Sr. Projectmanager Employer Branding en groeide al snel door tot Head of Recruitment & Employer branding.

Binnen Lidl ondersteunen we onze medewerkers om de strafste versie van zichzelf te worden. We willen niet enkel in onze medewerkers investeren, maar ook in onze toekomstige medewerkers.
Sven Hubin, Head of Recruitement & Employer Branding bij Lidl

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale