Menu Sluit menu
Tom Jonkers, HR bij Argenta

Tom Jonkers

Argenta
Wanneer:
10:30 - 10:42 10:42 - 10:54 10:54 - 11:06 11:06 - 11:18 11:18 - 11:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Tom Jonkers gaat met veel plezier met de Young Talents in gesprek om op zoek te gaan naar hoe hun wensen kunnen (blijven) rijmen met een geweldige werkgever zoals Argenta. Tom Jonkers heeft 7 jaar geleden als consultant aan de lijve mogen ondervinden hoe aangenaam werken het bij Argenta is. Hij aarzelde dan ook niet lang om als vaste medewerker aan de slag te gaan toen de kans zich voordeed. Als Werkvereenvoudiger begeleide hij verschillende procesverbeterings- en veranderprojecten, nadien nam hij ook de volledige verantwoordelijkheid van de Management Trainees, een young talent programma binnen Argenta, op zich. Momenteel is Tom actief als Manager Rekrutering en Leren & Ontwikkelen bij Argenta. Zo zorgt hij met zijn team voor het aantrekken van de juiste mensen op de juiste plek. 

Young talents zorgen voor nieuwe inzichten en een frisse kijk op de traditionele praktijken. Ze triggeren ons om de platgereden paden te durven verlaten.
Tom Jonkers, HR bij Argenta

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale