Menu Sluit menu
Tom Verhaegen, CEO bij Agilitas Group

Tom Verhaegen

Agilitas Group
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Taal: nl
Meer weten

Tom Verhaegen, huidige CEO bij Agilitas Group, hoopt een kleine bijdrage te kunnen leveren tot een oplossing door jongeren te helpen de baan van hun leven te vinden.
Tom Verhaegen is begonnen aan zijn carrière binnen een Graduate Trainee traject bij British American Tobacco. In dit bedrijf kon hij door zijn ambitie en skills doorgroeien tot International Brand Manager. Hierna maakte hij de stap naar de bierwereld. Binnen deze uitdagende sector deed hij ervaring op in zowel sales- en marketingfuncties op lokaal als op internationaal niveau. Na 15 jaar bierervaring stapte Tom Verhaegen in de HR wereld. Vandaag staat hij aan het roer van Agilitas Group, een bedrijf dat actief is in België, Nederland, Polen en Kroatië, en dat in volle groei en ontwikkeling is. 

Ons land heeft elk talent nodig. Er geraken duizenden vacatures niet ingevuld terwijl er tegelijkertijd duizenden mensen werkloos zijn.
Tom Verhaegen, CEO bij Agilitas Group

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale