Menu Sluit menu
Wauthier Robyns, Directeur Presse & Communication chez Assuralia

Wauthier Robyns

Assuralia
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Achter het beeld “Verzekeringen” ligt een weg open voor de meest uiteenlopende profielen naar een uiterst gevarieerde wereld” en die wereld willen Wauthier Robyns en François de Clippele graag voorstellen tijdens de speeddates. Wauthier Robyns finaliseerde zijn studies in Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarna was hij gastdocent verzekeringen aan de KU Leuven. Sinds 1983 werkt hij bij Assuralia waar hij nu Directeur Communicatie en woordvoerder is. Met zijn grote kennis van verzekeringen die hij doorheen zijn carrière heeft opgebouwd, wil hij “verzekeringen uit hun abstract imago te halen, want hun rol is erg ingrijpend op het dagelijkse leven.”

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale