Menu Sluit menu
Wim Detobel, Shell Express Manager Belgium

Wim Detobel

Shell
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Tijdens zijn eerste commerciële carrière toonde hij dat hij zeer ambitieus is en veel belang hecht aan het uitbouwen van een duurzame relatie op basis van vertrouwen, open communicatie en een proactieve houding. Hierdoor werd hij snel als gewaardeerde partner beschouwd binnen zijn klantenportefeuille. Vandaag is Wim Detobel verantwoordelijk voor de sales, marketing en operaties op alle Shell express tankstations in België. Met een netwerk van meer dan 130 tankstations biedt elke dag heel wat uitdagingen en opportuniteiten die hij samen met zijn collega’s en partners met heel veel plezier en energie tracht uit te werken. 

Ik maak hier graag tijd voor om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jong talent en hun de kansen geven die ze verdienen.
Wim Detobel, Shell Express Manager Belgium

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale